27520 22221Δευ - Σαβ 09:00 - 14:00 & 18:00 - 20:30
Πιστοποιήσεις: ISO     Zafiris Tours Zafiris Tours

Zafiris Tours Transport

Όποιο το γεγονός, το γραφείο Ζαφείρης καλύπτει τις ανάγκες σας

Zafiris Transport Υπηρεσιες

Πείτε μας το πλήθος των ανθρώπων που θα θέλατε να μεταφέρετε και θα βρούμε τη λύση.


Έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο των μετακινήσεων και ταξιδιών και βρισκόμαστε έτσι στην κατάλληλη θέση για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε την μετακίνηση, για οποιαδήποτε εκδήλωση, εκδρομή ή ταξίδι. Δεν είστε σίγουροι για το δρόμο που θα ακολουθήσετε για το προορισμό της εκδρομής σας στην Πελπόννησο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Μπορούμε να αναλάβουμε οποιονδήποτε αριθμό επιβατών με την μεγάλη γκάμα τουριστικών λεωφορείων που διαθέτουμε, είτε σας ενδιαφέρει μια μετακίνηση μικρού αριθμού επιβατών, είτε χρειάζεστε πολλαπλά λεωφορεία.

thumb

Μεταφορές Αεροδρομίου

Μετακινηθείτε από το αεροδρόμιο στο προορισμό σας με στυλ και άνεση. Η μεταφορά από και προς οποιοδήποτε αεροδρόμιο, λιμάνι, σταθμό τραίνου για τους ταξιδιώτες μπορεί να γίνει αγχωτική και να προκαλέσει στρες, αφήστε εμάς, στην Zafiris Tours να σας απαλλάξουμε από τις έννοιες του ταξιδιού σας στην Ελλάδα.

thumb

Σύλλογοι/Οργανώσεις

Είστε σύλλογος ή οργάνωση και ψάχνετε τρόπο για να μεταφερθείτε εντός Ελλάδος ή θέλετε να κανονίσετε κάποια εκδρομή. Ρωτήστε μας για συμβουλές και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη λύση.

thumb

Αθλητική Ομάδα

Χρειάζεται η ομάδα σας λεωφορείο για να φτάσει στον αγώνα; Εμπιστευτείτε το γραφείο Ζαφείρης για να φτάσετε στην ώρα σας, ξεκούραστοι και έτοιμοι.

thumb

Μεταφορά Μαθητών

Το γραφείο Ζαφείρης μεταφέρει παιδιά και μαθητές από και προς το σχολείο τους, στο "ιδιωτικό σχολικό" εδώ και πολλά χρόνια.

thumb

Σχολικές Εκδρομές

Πολλά σχολεία μας προτιμούν και εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας χάρη στην επιμέλεια μας για την ασφάλεια και την ευελιξία μας.

thumb

Συνέδριο

Στο γραφείο Ζαφείρης μπορούμε να κανονίσουμε συνέδριο, στην Ελλάδα από την αρχή ως το τέλος εκ μέρους σας. Τα συνέδρια χρειάζονται ξενοδοχείο, μεταφορά των συνέδρων, εκδρομές και άλλες υπηρεσίες.

thumb

Μεταφορά Προσωπικού

Είναι όφελος για το προσωπικό σας και για εσάς ως εταιρία να είστε ήσηχοι για την μεταφορά του προσωπικού σας.

thumb

Γάμοι

Μεταφορά για την Ημέρα του Γάμου, μια παραπάνω από ωραία πινελιά για τους καλεσμένους σας την ημέρα του γάμου σας.

thumb

Εκδρομές

Πάρτε τα καλύτερα από την Ελλάδα με τις ιδιωτικές εκδρομές της Zafiris Tours.

thumb

Μεταφορά Γκρουπ

Δουλεύουμε μαζί σας για να διασφαλίσουμε πως το γκρουπ σας θα λάβει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς.

thumb

Ιδιωτικές Υπηρεσίες - VIP

Τα λεωφορεία και τα μινιμπάς της Zafiris Tours είναι κορυφαίας ποιότητας, το εξωτερικό τους, όσο και το εσωτερικό τους βρίσκονται σε τέλεια κατάσταση και συντηρούνται με πολύ υψηλά πρότυπα αποτελόντας έτσι μια εξαιρετική επιλογή για VIP μεταφορές στην Ελλάδα.