27520 22221Δευ - Σαβ 09:00 - 14:00 & 18:00 - 20:30
Πιστοποιήσεις: ISO     Zafiris Tours Zafiris Tours

Εκδρομές από το Ναύπλιο

και από όλη την Ελλάδα στο Ναύπλιο

Μυκήνες


Η αρχαία ελληνική πόλη των Μυκηνών που όρισε μια εποχή (1600 π.Χ. μέχρι περίπου το 1100 π.Χ.).

Δείτε την διάσιμη Πύλη των Λεόντων, τον Θολωτό Τάφο του Ατρέως, τους διάσημους θολωτού τάφους & τους κυκλικούς τάφους σε αυτό το ορισμένο από την UNESCO Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Η νωρίτερη γραπτή αναφορά των Μυκηνών γίνεται από τον Όμηρο.

Αρχαία Τίρυνθα

Η Αρχαία Τίρυνθα χτισμένη σε έναν λόφο, κατοικείται από περίπου πριν εφτά χιλιάδες χρόνια.

Φτάνοντας στην ακμή της περίπου το 1400 - 1200 π.Χ.όταν θεωρούνταν ένα από τα σημαντικά κέντρα του Μυκηναϊκού κόσμου και βρίσκεται μόλις έξω από το Ναύπλιο.

Η Αρχαία Τίρυνθα είναι επίσης γνωστή, για τα Κυκλώπια τείχη της, ονομασμένα από τον Όμηρο (στα αριστερά).

Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, διάσημο ανά τον κόσμο για τον σχεδιασμό και την απίστευτη ακουστική του.

Ικανό να χωρέσει 16,000 άτομα, χτίστηκε τον 4ο αιώνα π.Χ., στο θέατρο παίζονται παραστάσεις τον Ιούλιο & τον Αύγουστο, κάθε χρόνο.

Τα μνημεία τριγύρω όπως, ο Ναός του Ασκληπιού, ο Θόλος και το Θέατρο θεωρούνται αριστουργήματα τηε Ελληνικής αρχιτεκτονικής.

Είναι ένας τεράστιος χώρος με ναούς και νοσοκομειακά κτήρια αφιερωμένα σε θεούς ίασης, και παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για του θεαρπαυτές της αρχαίας ελληνική και ρωμαϊκής εποχής.

Δελφοί

Οι Δελφοί, γνωστοί από τα αρχαία χρόνια για το Μαντείο των Δελφών, ένα μέρος οι άνθρωποι ταξίδευαν από μεγάλες αποστάσεις, για να το επισκεφθούν και να λάβουν έναν χρησμό. Επίσης αποκαλούνταν ο Ομφαλός της Γης, αφού θεωρούνταν το κέντρο του κόσμου, αφού ο Δίας ελευθέρωσε δυο περιστέρια για να ταξιδέψουν τονν κόσμο και να βρουν το κέντρο του κόσμου, και συναντήθηκαν στου Δελφούς.

Αρχαία Κόρινθος

Μία πόλη κράτος, που βρισκόταν σε ένα στενό κομμάτι γης που ένωνε την Πελοπόννησο με την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα, μία από τις πλουσιότερες πόλεις της αρχαίας Ελλάδας. Λόγω της θέσης της, η Κόρινθος ήλεγχε την κίνηση από και προς την Πελοπόννησο. Αναμείχθηκε σχεδόν σε όλα τα πολεμικά γεγονότα αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας.

Διώρυγα της Κορίνθου

Η Διώρυγα της Κορίνθου βρίσκεται στην Κόρινθο, τα σχέδια για την κατασκευή της ξεκίνησαν τα κλασσικά χρόνια αλλά απέτυχαν, η πραγματική κατασκευή ξεκίνησαν το 1881 και ολκληρώθηκε το 1893. Έχει μήκος 6,4 χιλιόμετρα και ύψος 21,4 μέτρα στην βάση του. Σήμερα χρησιμοποιείται κυρίως για μικρές βάρκες και τουριστική ατραξιόν.

Μυστράς

Ο Μυστράς βρίσκεται στην Λακωνία, στην Πελοπόννησο κοντά στην Σπάρτη. Χρησιμοποιούνταν ως πρωτεύουσα του Βυζαντινού Δεσποτάτου του Μοριά απο τον 14ο και 15ο αιώνα μ.Χ. και είναι ένα πανέμορφο σκηνικό με Βυζαντινά μοναστήρια να καλύπτουν όλο τον λόφο.

Μονεμβασιά

Η Μονεμβασιά, επίσης γνωστή και ως το "Το Γιβραλτάρ της Ανατολής" λόγω του παρόμοιου σχήματός τους ή "ο Βράχος". Μια γέφυρα περίπου 200 μέτρων σε μήκος ενώνει το "νησί" με την ξηρά. Είναι μια οχυρωμένη, μεσαιωνική πόλη γεμάτη με Βυζαντινές εκκλησίες που βλέπουν την θάλασσα.

Νεμέα

Η Νεμέα, μια πόλη που βρίσκεται στην ύπαιθρο της Κορινθίας γνωστή, για το εξαιρετικό κρασί της, που εξάγεται σε όλο το κόσμο και τον αρχαιολογικό της χώρο. Το στάδιο της Νεμέας, στο οποίο τελούνταν τα Νέμεαμ αθλητικοί αγώνες προς τιμήν του Δία την ίδια εποχή με τους Ολυμπιακόυς.

Ολυμπία

Η Ολυμπία, η γενέτειρα τον διάσημων Ολυμπιακών Αγώνων που λάμβαναν χώρα κάθε τέσσερα χρόνια και κατά την διάρκει τους, υπήρχε παύση εχθροπραξιών ανάμεσα σε όλες τις πόλεις-κράτη. Εξαιρετικός αρχαιολογικός χώρος, επισκεφθείτε το μουσείο και στάδιο.

Αρχαία Μεσσήνη

Η Αρχαία Μεσσήνη αποτελείται από τα ερείπια της πόλης-κράτους της Μεσσήνης, επανιδρύθηκε από τον Επαμινώνδα το 369 π.Χ., μετά από την μάχη στα Λεύκτρα και την πρώτη Θηβαϊκή εισβολή στην Πελοπόννησο. Είναι εξαιρετικά καλά διατηρημένος χώρος και προσφέρει πολλά στους επισκέπτες.

Αθήνα

Η Αθήνα, η πρωτεύουσα της Ελλάδας, πλούσια σε ιστορίας και με πολλού χώρους να επισκεφθεί κανείς όπως, η Ακρόπολη, ο Παρθενώνας, το Μουσείο της Ακρόπολης, το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και πολλάμ πολλά άλλα.

Μετέωρα

Τα Μετέωρα, είναι ένα απίστευτο γεωλογικό φαινόμενο, ένας λίθινο σχηματισμός που φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα μοναστηριών στην Ελλάδα. Τα μοναστήρια βρίσκονται στην κορυφή γιγάντιων πυλώνων που κυριαρχούν στην περιοχή.

Καλάβρυτα

Τα Καλάβρυτα, είναι μια πόλη που βρίσκεται στην ορεινή μεριά της δυτικής Πελοποννήσου. Σημαντικό όρη της περιοχής είναι ο Ερύμανθος στα δυτικά, και τα Αροάνια όρη αλλίως γνωστά και ως Χέλμος στα νοτιοανατολικά. Επίσης ο οδοντωτός σιδηρόδρομος τερματίζει νότια, στα Καλάβρυτα, κατασκευασμένος από ιταλούς μηχανικούς περίπου το 1885 με 1895, από το Διακοπτό, περνώντας μέσα από βουνά, ένα εξαιρετικό ταξίδι.

Χωριά Αρκαδίας

Τα χωριά της Αρκαδίας, χαμένα του λόφους και τα βουνά της κεντρικής Πελοποννήσου, σε πανέμορφες τοποθεσίες, γεμάτα αυθεντικότητα και μια γεύση παράδοσης, όπως καμια άλλη. Χωριά όπως η Δημιτσάνα, η Καρύταινα, η Στεμνίτσα έπαιξαν σηματικό ρόλο σε μάχες για την Απελευθέρωση.