27520 22221Δευ - Σαβ 09:00 - 14:00 & 18:00 - 20:30
Πιστοποιήσεις: ISO     Zafiris Tours Zafiris Tours

Το προφίλ της Zafiris Tours

"Σχεδόν 40 Χρόνια Εμπειρίας στον χώρο του Τουρισμού & των Μεταφορών"

Το Προφιλ της Zafiris Tours

Έχουμε την εμπειρία & τις δυνατότητες!

Για Zafiris Tours

Με σχεδόν 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των τουριστικών γραφείων, η ZAFIRIS TOURS έχει όλα τα απραίτητα κριτήρια για να ικανοποιήσει από τις απλούστερες αλλά και τις πολυπλοκότερες ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Βασιζόμαστε στην ομαλή οργάνωση του διοικητικού προσωπικού μας και την τεχνολογία αιχμής στον τομέα της οδικής μεταφοράς.

Οι τομείς ταξιδιού & τουρισμού και μεταφοράς γκρουπ είναι ποικίλοι μεταξύ τους και απαιτητικοί και εμείς στην Zafiris Tours προσπαθούμε για την τελειότητα σε όλους.

Η εταιρία μας επεκτάθηκε ανά τα χρόνια λειτουργίας της το ίδιο και το δίκτυο μας όσον αφορά ταξιδιωτικούς επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας έτσι ανώτερης ποιότητας ταξιδιωτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε ταξιδιωτικούς πράκτορες & πρακτορεία, σχολεία, οργανώσεις και σε άτομα, για εισερχόμενο ή εξερχόμενο τουρισμό και μεταφορά.

Η Zafiris Tours είναι αφοσιωμένη στο να διατηρεί τις υψηλές επαγγελματικές υπηρεσίες της ενώ ταυτόχρονα στο να προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής σχέσης ποιότητας τιμής, τελικώς διασφαλίζοντας ότι κάθε ένας από τους πελάτες μας είναι ικανοποιημένος από τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες μας.