Κωνσταντινούπολη

5ήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη από την Zafiris Tours

Προορισμός: Κωνσταντινούπολη


Κωνσταντινούπολη (5ήμερη Εκδρομή)

Απολαύστε ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη από την Zafiris Tours.

 • 1

  Αναχώρηση για Ξάνθη

  Συγκέντρωση και αναχώρηση για Ξάνθη , με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ . Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας , ξεκούραση . Βράδυ ελεύθερο , διανυκτέρευση

 • 2

  Επίσκεψη στην Μονή Βλαχέρνας

  Αφού πάρουμε το πρωινό και τα πράγματά μας αναχωρούμε στις 07:30π.μ. για τα σύνορα των Κήπων, σχετικός συνοριακός έλεγχος και ελεύθερος χρόνος 20΄λεπτά στα Ελληνικά Duty Free. Αναχώρηση μέσω Κεσάνι, Μάλγαρα, Ραιδεστό όπου θα μείνουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό, θα συναντήσουμε τον ξεναγό μας και θα συνεχίσουμε για Κωνσταντινούπολη (περίπου 2 ώρες διαδρομή). Πρώτα θα επισκεφτούμε τη Μονή Βλαχέρνας, το Πατριαρχείο και συνεχίζουμε για Καπάτας, όπου προαιρετικά θα επιβιβαστούμε στο καράβι για κρουαζιέρα στον Βόσπορο, ένα από τα πιο ωραία μέρη στον κόσμο. Γύρω στις 18:00μ.μ άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση. Το βράδυ στις 20:30μ.μ. μετάβαση με το πούλμαν στο Κουμ Καπί, σε ψαροταβέρνα, για να απολαύσουμε το βραδινό μας φαγητό, με μουσική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

 • 3

  Επίσκεψη στο Ιπποδρόμιο, το Μπλε Τζαμί, την Αγία Σοφία, το Τοπ Καπί

  Μετά το πρωινό μας, στις 08:30π.μ. θα αναχωρήσουμε για επίσκεψη στο Ιπποδρόμιο, το Μπλε Τζαμί, την Αγία Σοφία, το Τοπ Καπί και στη συνέχεια θα μεταβούμε σε έκθεση Εργοστασίου Δερμάτινων, όπου θα παρακολουθήσουμε επίδειξη μόδας με δερμάτινα και θα απολαύσετε τον καφέ και το τσάι σας. Έπειτα ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό και μετά το φαγητό αναχωρούμε για την κλειστή αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με 4.000 εμπορικά καταστήματα. Στις 21.00 μ.μ. προαιρετικά θα μεταβούμε για φαγητό και βραδινή διασκέδαση σε κέντρο με οριεντάλ παραδοσιακούς χορούς και Ελληνικά τραγούδια.

 • 4

  Επίσκεψη στο Μοναστήρι της Ζωοδόου Πηγής - Μπαλουκλί

  Αφού πάρουμε το πρωινό μας, στις 08:30π.μ. αναχωρούμε για να επισκεφτούμε τη Μονή Ζωοδόχου πηγής-Μπαλουκλί. Στην συνέχεια 2 ώρες ελεύθερο χρόνο στην Πλατεία Ταξίμ και στην Οδό Ιστι Κλαρ με τα πολυτελή εμπορικά καταστήματα και έπειτα μέσω 1ης Κρεμαστής Γέφυρας, Ασιατική Πλευρά, Μπόσταντζι όπου θα πάρουμε το καράβι για τα Πριγκιπονήσια Αφού περάσουμε από τα νησάκια Αντιγόνη, Πρώτη και Χάλκη θα αποβιβαστούμε στην Πρίγκιπο, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό και βόλτα. Επιστροφή στο Μπόσταντζι, , επιβίβαση στο πούλμαν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, από την άλλη κρεμαστή γέφυρα περνώντας από τους ουρανοξύστες. Βραδινό φαγητό, βράδυ ελεύθερο.

 • 5

  Επιστροφή

  Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας, αναχωρούμε στις07.00πμ. με ενδιάμεσες στάσεις. Αναχώρηση για τα σύνορα με ενδιάμεση στάση μετά την Ραιδεστό. Επόμενη στάση στα Τουρκικά Duty Free. 30 λεπτά. Έπειτα συνεχίζουμε για Πάτρα ,με 1 ώρα στάση στο Ζαχαροπλαστείο εστιατόριο ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ για το μεσημεριανό μας φαγητό, έξω από την Καβάλα. Στην συνέχεια συνεχίζουμε για Γρεβενά 30 λεπτά στάση στο Μοτέλ Στράτα .Επόμενη στάση στο Ζαχαροπλαστείο Κολιονάσιος με τα περίφημα Γιαννιώτικα γλυκά. Επιστροφή στo Αργος περίπου 23.30 περίπου.